keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Mielipidepostaus: Anonyymit

Tällä kertaa mielipide koskis näitä ainaisen ihania anonyymeja. Tuntuu, että anonyymeja on aina, ne ei koskaa katoo mihinkään eikä varmasti katoakkaan. Teit tunnuksen mihin vain jossa ei tarvitse olla nimeä, niin siellä jossain vaiheessa varmasti käväsee ihmiset jotka pysyttelee nimettömänä. Osa on jopa kunnollisia, mutta se ehkä suurinosa on niitä ilkeitä ja idiootteja, jotka osaa pahottaa toisen mielen keinolla millä hyvänsä.

Kaikki, jotka esimerkiksi bloggaa, vloggaa, omistaa ask.fm:n niin tietää miten paljo huonoa näissä kyseisissä asioissa on, kuten anonyymit. Varsinkin ne ilkeät. Se tunne ku huomaa, että on tullut pariki uutta kommenttia ja on innoissaa mutta niiden sisältö aivan jotain muuta. Nimittäin täyttä haukkumista, joten täyttä paskaa. Niiden lukeminen ei oo mitään mukavaa!
Pain
En oo ikinä älynny, miten jollakin/joillakin voi olla oikeesti niin paljon aikaa, että jaksaa haukkua tai mollata sitä toista. Miten joku/jotkut voi olla niin tyhmiä oikeesti? Eikö nää anonyymit omista ollenkaa järkeä? aivoja? tai mitään jossa vois olla sitä älliä ja tajuaa lopettaa sen haukkumisen ja typerien kommenttien lähettämisen. Mitä nää anonyymit koittaa saada siitä, että saa haukuttua jotain nimettömänä? Jotain helvetin kiksejä tai tyydytystä, vai onko se oma elämä sen verran huonoa että täytyy purkaa sitä tuttuun tai sitten ihan täysin tuntemattomaan ihmiseen. Aivan älytöntä sanon minä!

Satuin eilen kattomaan yhdestä blogista videoo, jossa se tyttö kertoi siitä että kummassa asiassa menee enemmän aikaa, siinä että jos ei pidä kyseisen ihmisen naamasta niin painaa sitä rastia sieltä ylhäältä vai siinä että kelaa alas, painaa kommenttiboxin, kirjoittaa sen haukkuvan kommentin ja painaa sen lähettää. Miettikää, kumpikohan? Jos joku epäilee tota toista kohtaa, niin saat uuden mahdollisuuden vastata kysymykseen.
I Am Nothing Near Perfect ∞
Kun miettii, miten paljon jotkut ihmiset joutuu keräämään rohkeutta ja uskallusta itseensä että pystyy ilmaista ja julkaista mielipiteitään, postauksiaan, kuviaan ja jopa videoita omassa blogissaan? Tosi paljon. Sitä ei monikaan pysty tekemään. Oikeesti. Ja se miettikää mihin anonyymit pystyy? Ei mihinkään muuhun kun siihen haukkumiseen, ei pysty edes välttämättä yhtä sanaa tai sitä lausetta kertomaan sillä omalla nimellä eikä ainakaan omalla naamalla! Joten "jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, älä sano sitten yhtään mitään." Tän lauseen on kuullut varmasti monet. Ja täähän on totta. If you don't have any good to say, so shut the fuck up.
My face whrn someone i dont like say something dumb!
Syy, miksi halusin kirjottaa tästä ja pystyn kirjottamaan niin on oma kokemus. Mulla sitäkin on, tän blogin kautta ja ask.fm:n. Joudun lukemaan haukkumista. Ulkonäköön liittyen eniten. Mutta oon oppinu kestämään sitä, enkä paskaakaan välitä mitä musta täällä kirjotellaa :-D.. Joutuu sitä kumminki "kärsii" netissä sekä irl:ssä. So pathetic.
Mutta entäpäs sitten ne heikommat, joita nuo kommentit jäävät mietityttämään? Oikeasti, te voisitte vähän ajatella mitä kirjottelette toisesta.. Blogien perusteella te tiedätte ehkä 10% bloggaajien elämästä, ja silti teillä on muka varaa tulla haukkumaan? Entä jos vaikka bloggaaja olisi vakavasti masentunut: miettikää miltä sellaiselle ihmiselle sellaiset kommentit tuntuvat? Mieti, jos sinun kommenttisi olisi se viimeinen tikki, ja sinä olisit se, jonka takia joku toinen ihminen päättäisi pahimmassa tapauksessa lopettaa oman elämänsä ja tekisi itsemurhan. Voisitko ottaa sellaista vastuuta omalletunnollesi, jos sinulla edes sellaista onEn usko, että voisit. Tai sit oisit täys kusipää joka ajattelee joka asiassa aina vain itseään.
Open your mind
Nyt tulee sitten teille kysymys, "miksi ette vain laita asetuksista sitä estoa anonyymeille?" Syy voi olla joillakin eri, mutta mulla on ainakin se, että sittenhän ne mukavat anonyymit jäävät pois. Niillä ei ois mitään mahollisuutta kommentoida tai mitään. Eli kyllä niitä mukaviakin ja kunnollisia ja muita ajattelivia anonyymejä tässä maailmassa on. Mutta ne jäävät aika helposti varjoon näiltä idiooteilta. Harmi.

Olen myös huomannut ainakin omalla ja osalla muullakin bloggaajalla/vloggaajalla jne sen, että ne julkaisevat ne typerimmätkin kommentit ja "servattua" sen anonyymin. Niitä on hauska lukee ja myös kirjottaa koha kirjoittaa sen oikein ja hyvin.
Right
Syynä anonyymiyteen (onko toi ees sana o.o) voi olla kateus, saada tunne "coolista" persoonasta tai sitten sillä ihmisillä jonka täytyy kirjoittaa anonyymisti on p*ska elämä. That's it.

Mulla ei ainakaan nyt tuu muuta mieleen tästä aiheesta, joten päätän sen tähän. Kiitos jos jaksoit lukea, ja kommentoikaa tottakai mielipidettä kyseisestä aiheesta! :-) BYE

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti