lauantai 16. marraskuuta 2013

Friday and weekend!

Heipsun! Viikko taas vierähtäny nopeesti, ja koulupäivät on menny esedu on the road-kiertueella ja koulussa. Jotenki tosi nopsaa on menny aika, ja oikeestaan hyvä niin :-D. Käytiin tossa yks päivä kyselemässä siitä meijän kv-vaihtoon lähtemisestä ja näillä näkymin 31.3.2014 olis lähtö! huii, ku jännittää.
Oon myös tässä samalla koittanu ettiä mulle työpaikkaa joka alkais viikolla 48 jossa olisin muutaman päivän viikosta, mutta vielä ei oo tullu eteen sitä oikeeta paikkaa. Harmi :/ Mutta onha mulla vielä viikko aikaa ettiä!

photos134 045 photos134 068
Tää päivä on ollu ihan kauhee, niiku eiline ilta ku mulla on nenä ihan tukossa, kurkku kipee ja tuntuu että lämpööki ois :/ En haluis just nyt kipeeks. Mutta toivottavasti lepo, lämpö ja kuuma juoma auttais tähä!
Asiasta toiseen, nää kuvat on tiistailta ku tutor homman jälkee menin kaupunkii, kävin koittaa paria paitaa ja ootin kyytiä kotiin.
Mutta nyt lähen pesemään meikit, ja lähen nukkumaan ku väsymystä pukkaa taas aikalailla.. Joten palaillaan taas myöhemmin ja pitäkää kiva viikonloppu :-)
photos134 065

OUTFIT

Kaulakoru / Gina Tricot
Farkut / Cubus
Toppi / H&M
Farkkupaita / Seppälä
Laukku / Seppälä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti