torstai 7. marraskuuta 2013

a positive mind will give you a positive life

Moi! Mullapa on nyt tullu kunnon postausvimma, ku taas kirjottelemassa jotain :-D hahha! Mutta viime postaus koski sitä mielipidepostausta ja nyt ois taas "arkipostausta". Tänään meillä oli viimene päivä Innossa tältä viikolta, ja sielläki oltii 8.00-10.30. eli helppo päivä. Loppu päivä meniki sit atto aineissa. Eli kolme tuntia kemiaa ja kaksi tuntia äidinkieltä. Tosiaa ite en ollu äikän tunneilla vaa meillä kv-vaihtoon lähtevillä oli jonkinlainen valmennus siitä.

Eilen pääsin kolmelta ja menin lyllen kanssa kaupungille. Käytiin vähä ettimässä vaaatteita ja sitte mulle töitä. Melkein sain, mutta sitte tuli tänään viesti ettei niillä olekaan muutosten takia mahollista ottaa harjottelijaa :/ tosiaan vähä harmittaa mutta huomenna käyn vielä parista paikasta kyselemässä :-).

photos132 040
photos132 043
Farkkupaita / Seppälä  Takki / Vero Moda  
Huivi / H&M  Laukku / Seppälä
photos132 044 photos132 065 
IMG_0792
googlesta otettu kuva, hieman isompana. Mulla sävy 31!!
IsaDoran meikkivoide / Anttila 5€ (!!!) 
(ylemmässä kuvassa mun meikit)

photos132 012

Mä niiin paljon haluan pääästä johonkin töihi, koulun ohella. Tosiaa tää oli alunperin sellane että Inno jaksot kävisin vain muualla ja sitte koittaisin saada osa-aikatöitä! Helpottais mua nimittäi monessa asiassa. 

Myös iha ens keväälle pitäs saada se työssäoppimis paikka, ja sitä pitääis käydä kyselemässä Jyväskylästä ennen joululomaa. Onneks siihen on edes hieman aikaa. Huh! Hmm, mitäs vielä. Huomenna koulua siis 8-11, tai no päästään jo joskus 15 yli 10 sillä meillä on vain valinnaista. Eli todella "järkevä" päivä tiedossa. Sitte oottelen johonki yhteen, jotta lylle pääsee ja sen kanssa mennää käymään kaupungilla :-)

 Mutta seuraavaan postaukseen, heippa!

puss, ttea

7 kommenttia:

  1. 20 euroa meikkivoiteesta ei kyllä oo hirveen kallis?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. selevä. kiitos mielipiteestä... :'DD

      Poista
    2. ...JA myös tarkotin sitä että IsaDoran meikit on ylipäätänsä yhtii kalliimpia meikkei ;-) etttäh!

      Poista
    3. käyppäs kurkkaamas esim. clarinsin ja sensain hyllyt nii huomaat hintaeron niitte ja isadoran välil!

      Poista
    4. XDDD selväää! kauhee haloo pitää nostaa jos sanon että isadoran meikit on kalliita :-D tsiiiiiiiiiiisus

      Poista
    5. mä en kyllä huomaa tässä mitää isoa haloota ja muutekki sulla on jotekki kauheen vihanen suhtautuminen kaikkiin kommentteihin mitkä ei oo susta mieleisiä??

      Poista
    6. jaajaa. kiitos tästä :-)

      Poista