tiistai 19. marraskuuta 2013

drinks

Hi! I thought that i could write in english here.. hmm what do you think? okay, it was joke:-D because i don't write and speak in english very well XD...... hhaha, en tiiä tuliko virheitä mut ei haittaa! Tänään siis oli koulua 8-13.45, ja tarkotuksena oli harjotella oman parin kanssa drinkkejä jotka oltiin valittu aikasemmin. Meillä oli Vadelmapilvi, Ginger Mojito, Lucky lips, huurteinen maitojuoma ja piristävä kiivijuoma. Oli tosi kiva harjotella ja tehä muille ja itelleen maisteltavaks!
photos134 061
photos135 058
lucky lips 
Se, miks kirjotin englanniks toho alkuu ni johtu siitä, että meille tuli tänää unkarista vieraita, neljä tyttöä, jotka oli saapunu eile Suomeen. Oli tarkotus että me jotka lähetää kv-vaihtoon ni tutustuttais ja näytettäis mikkeliä. Siks me ollaan menossa torstaina hohtokeilaamaan koulun jälkeen illalla! Tulee varmasti kivaa, ku saa olla niitten tyttöjen kanssa ja pääsen ekaa kertaa hohtokeilaa ja joka tapauksessa keilaamaan!
photos135 061
vadelmapilvi
photos135 071
huurteinen maitojuoma 
Meillä on huomenna samanlainen päivä, mutta osat vaa vaihtuu. Tänää oli siis kaks paria tekee drinkkejä ja muut tarjoili ruoan. Nii huomenna tehää toistepäi. Iha kiva sinänsä, mut olisin voinu vaa jatkaa noitte drinkkien tekemistä, haha :-D ja kaikki on siis alkoholittomia tottakai. Torstaina meillä alkaaki 11, ja meillä on kemiaa 3h ja äikkää 2h.. Mut kv-vaihtoo lähtevillä on sitte valmennus tunti, joka kestää sen parisen tuntia (14-16) jote meillä ei oo äikkäää... Siellä tehää just CV:t englanniks ja muutenkin katellaa mitä kaikkee pitää tehä enne ku päästää lähtemää!
photos135 086
piristävä kiivijuoma, ginger mojito, huurteinen maitojuoma, lucky lips ja vadelmapilvi
photos135 078
tuo eka tosissaa on se vadelmapilvi ja sit tuolla ylhääl on sama, mutta pinkkinä. Nii huomattii että toi vaihtaa
väriä ku on huoneenlämmössä XD hahahah
photos135 088

Nojoo, sellane päivä tänään. Koulun jälkee näin sitte lylleä ja kiertelin sen kanssa kaupoilla ja käytii syömäs. Kotii tulin sit kolmen bussilla. Ainii, unohin kertooki että sain työpaikan sille innojaksoille!! jeee, ei tartte stressata innosta.. ;-) ens maanantaina siis alotan ja oon ainaki sen neljä viikkoa ja kolme päivää viikosta.. ellen kysy lisätunteja. Myös sitä osa-aika työtä tartteisin! Mutta kattooo miten se lähtee etenemään. Ei mulla muuta, palataa :3 ^^

puss, ttea

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti