torstai 3. lokakuuta 2013

Mielipidepostaus: ASK.FM

Monelle on varmaan tullu tutuks nettisivusto; ASK.FM? Mutta jos joku ei tiiä, niin Ask.fm on nuorien suosioon tullut nettiyhteisö, jonne voi luoda oman tilin ja jolta sitten voi kysyä mitä tahansa. Ja jokainen ihminen joka vain löytää sen Ask.fm tunnuksen niin voi kysyä keneltä vain kysymyksen. Ja vielä anonyymisti. Toki siellä on mahdollisuus kysellä nimellä, mutta kuinka moni sitä oikeasti tekee? Ei kovin moni, ellei se ihminen ole joku sun hyvä kaveri tai muuten vain tuttu.

Ask.fm on kyllä ihan hyvä keksintö, että saa kysellä ihmisiltä kysymyksiä joita haluaisi kuulla ja näin. Mutta se paskanpuhuminen siellä. Se määrä jota saa lukea tyyliin jokaiselta ihmiseltä, joka omistaa tän sivun. Oikeesti, miten alas ihmiset voivat vajota että menevät siellä haukkumaan ihmisiä joita ei edes välttämättä tunne! Se on niin helvetin lapsellista ja typerää.
Blow up ask.fm picture.
Itse omistan tämän kyseisen sivun, ja se on ollut ihan kiva :-) muutamilla kavereilla on ja senkin kautta saa tietää joitakin kivoja asioita heistä joita ei ole älynnyt välttämättä itse kysyä. Mutta nyt viime aikoina olen joutunut kestämään sitä paskaa siellä. Se miten mua haukutaan lapselliseksi, mun pitäs kasvaa aikuiseksi, haukutaan jakorasiaksi jne. C'moon ihmiset, mitä te ajattelette? Onko teillä siellä aivoissa niitä mädäntyneen vihreitä aivosoluja vai mitä? En käsitä. Ja sitten kun ne kysymykset tulee vielä anonyymisti, nii aletaanha miettimään kumpi on lapsellisempi; ihminen joka haukkuu jotakuta anosti vai ihminen joka saa lukea sitä paskaa sieltä joka ei ole edes totta? Veikkaisin että ihminen joka kirjottelee sinne anosti.

Osa kysymyksistä saattaa oikeasti loukata sitä ihmistä jolle niitä lähetetään. Mutta tämä lähettäjä voi olla joko niin helevetin idiootti tai haluaa pilailla vaa kustannuksella ja haluisi vaan heittää läppää siellä? Eieiei, mikään ei ole niin idioottimaista kuin anonyymisti haukkuminen :-D.
ASK ME ANYTHING ask.fm/janettmartinezz
Oon miettiny niikun ihan oikeesti et mikä siinä on niin helevetin vaikeeta että jokainen eläis sitä omaa elämää ja keskittyis siihen omaan elämään, sanon ton lauseen jopa itelleni. Saatan itekki vielä välillä kuunnella muiden juoruja ja sanoo siihe väliin jotain, en mäkään mikään enkeli ole. Mutta kukaan ei kyllä ole se enkeli. Mutta elämä olis niin paljon helpompaa kun ei olis mitään ask.fm sivua tai facebookkia tai muuta sosiaalista mediaa missä levittää juoruja.

No mutta tässä taas mun ihan oma mielipide kyseisestä sivusta, enkä halua mitenkään haukkua kyseistä sivua. Ei siinä sivussa itsessään ole mitään vikaa, eihän? Mun mielestä se vika on niissä ihmisissä, tai niiden päässä että ne keksii sanoa jotain pahaa siitä tietystä / tietyistä ihmisistä. Se on typerää. Mutta asia oli tässä, ja siinä on sekä hyviä että huonoja puolia :-) Miettikää aina silti, voiko teidän sanomisista tapahtua todella hyvää, hyvää, pahaa vai oikeesti todella pahaa! Niin kuin sille eräälle tytölle, joka päätti päivänsä itsemurhalla.
:( Stop Bullying
Mutta loppuun, jos ette muuta tekemistä keksi niin menkäähän kyselee kymyksiä asiallisesti ASK:ssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti