keskiviikko 30. lokakuuta 2013

it's better to be unhappy alone than unhappy with someone

Moikka moi! Syysloma ois takana ja paluu arkeen lähellä. Syysloma oli ihana, vaikka hieman erilainen kuin odotin. Lähdettiin siis sunnuntaina (20.10) bussilla kohti Tamperetta nitan kanssa. Asemalle vastaan tuli laura jonka kanssa vietettiin aikaa ennen kuin vietiin kamat lielahteen. Tarkotus oli käydä heti sunnuntai iltana kaupungissa, mutta päätin kumminki jäädä lielahteen, vaihtaa rennot vaatteet päälle ja olla vain.

photos130 1514
photos130 1550
bussissa sunnuntaina (Y) 
Maanantaina sit päätin lähtee käymää Nokialla. Matkaan tuli hieman mutkia, sillä ihminen jota kävin moikkaamassa siellä nii anto epäileviä ohjeita mulle joten hyppäsin bussista aivan liian aikasin pois :-D Siinä vaiheessa olin tosi turhautunu, ja päätin lähtee kävelemään takaisin tamperetta kohti. Huomasin sitte, että nokialta päi tuliki bussi ja kävin kysymässä milloin menis seuraava bussi nokialle. Sain ajan ja päädyin sitte bussiin. No senki jälkeen tuli vielä ongelma, että jäin jälleen "väärällä" pysäkillä, mutta tällä kertaa nokian puolella kumminki XD tsiisus! Mutta sen jälkeen kaikki meni hyvin. Sieltä lähin sitte viiden jälkeen bussilla. Jäin sitte pispalaan ja sieltä lähin emin kanssa kaupunkii. 

photos130 1567
nokialla!
photos130 1559
Tiistaina lähettii käymää nikon ja nitan kanssa pirkkalan verkkokaupassa. Se oli aika mielenkiintone paikka :-D Siellä sit ooteltii seuraavaa bussia ja jäätiin nitan kanssa keskustaan. Siellä pyörittiin koskaria ympäri ja yks paita läks sitte mukaan! Sitte mentii uniikin eteen, nähtii ihmisiä, ootettii emiä ja mentiin sisälle. Ilta istuttiin sit siellä kunnes kyllästyttiin ja lähettiin pois. Loppu ilta meni pelaessa Spyroa (XD) ja telkkaria kattoen!
photos130 1590 photos130 1612
Keskiviikko meni myös pelkästään lielahessa. Sato vettä ja oli muutenkin tosi masentava sää. Kumminki mentiin näkee meijä kaveria jonka kanssa vietettiin hetki aikaa ja saatettii jonki matkaa ku läks kotiin. Siiinä matkan aikana kastuttiin iha kiitettävästi, mutta päätettii mennä käymään seppälässä ja sen jälkeen kaupassa ostamassa vähä herkkuja ja juomista. Lähettiin sit takas "kotiin" ja oltiin nitan kanssa kahestaan. Käväsin koneella ja lauleskeltiin singstaria :-)
photos130 1683
Torstaina päätettiin nitan kanssa kävellä kaupunkiin lielahesta. Todellisuus jäi siihen, että päädyttiin vaan pispalaan näkee minnaa ja seuraavalla bussilla mentii kaupunkiin. Sitte tarkotus oli mennä yöks emille, mutta en sitte mennykkää koska seuraavana päivänä oisin joutunu kantaa kamat takas lielahtee joten jätin sitte menemättä.
Perjantai meni sitte kaupungissa. Näin ihmisiä. Oli kivaa. Kierrettiin uniikissa ja koskarissa. Ja lähettiin "kotiin".. Tosin jäätiin kyllä siihen lielahen "keskustaan" ku nähtii viel lauraa ku se jäi bussilla siihen.
photos130 1691  photos130 1728

Lauantaina lähettii sitte 16.10 bussilla jyväskylään, ja siellä oltiin joskus 18.25 ja jouduttiin oottelemaan kyytiä säynätsaloon joku kaks tuntia :-D kiitos vaa L:lle joka meijät haki asemalta. Mutta ilta meni muuten ihan hyvin :-)
Sunnuntaina käytiin sitte kiertelee lähiseudun kauppoja ja ilta meni kattoen pari leffaa :-)
Onnistunu loma! Jos en muuta voi sanoa, vaikka siis vähä erilainen olikin.
~~~~~~~~~~~~~~
Lokakuu onki pian jo ohi! Vastahan se alko :o?! Mutta tuntuu että marraskuu on mulla oikeesti täynnä tekemistä. On sitä kiertuetta. Kv-vaihdon infoja ja vaikka ties mitä! No mutta kohta saa sitte alkaa valmistautuu jo jouluun kaikille jouluvaloilla, lisä kynttilöillä, lämpimillä vaatteilla ja lahjojen etsimisellä.
~~~~~~~~~~~~~~
Tää postaus on jo nyt tosi pitkä, joten taijan kattoo noi lähiöunelmien jaksot ja tehä samalla jotain ruokaa ku huutava nälkä, ku ei tullu syötyy koulun jälkee mitää ku lylle tuli tähä meille :-D! Mutta toivottavasti teillä muillaki oli tosi kiva syysloma, joten nyt ahertakaan koulussa ja odotetaan seuraavaa lomaa ;-) hah.

xoxo, ttea

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti