maanantai 4. helmikuuta 2013

vaikka kaikki kaunis murtuu, oot aina siellä minne meen, kaikkeen tottuu ja sydän turtuu, mut mä tahdon vapauteen


 
 ♥
neule/GINA TRICOT toppi/H&M vyö/SEPPÄLÄ kengät/CITYMARKET kaulakoru/GINA TRICOT
ripsari/tokmanni puuteri/citymarket neule/H&M

Heippa pitkästä aikaa! Aika on kulunukki tosi nopsaa, joten päätin tulla muutaman kuvan kanssa kirjottelemaan. Käytii täs yks sunnuntai vähä shoppailemassa, jolloin sain tuon neuleen H&M:stä, ja sain siinä samalla toisenki mut se ei oo sit sattunu mihinkään kuvaa vielä, mut kerron sit ku se vilahtaa jossain vaiheessa:). Sinä samana päivänä sain sit uuen ripsarin ja myös puuterin! molemmat oliki jo ihan lopussa.

Nyt viime torstaina ira tuli meille ensimmäistä kertaa, ja jäi siinä samalla yöks :p tosi kiva ilta oli! Harmi vaa, et jouduttii perjantaina herää aikasin, sillä koulu alko jo 8! Noh perjantaina oli perus keittiöpäivä ja sit 2h terveystietoa. Kolmen bussilla päästiin sit iran kanssa lähtemään kohti salmea. Siellä sit viettelin mun koko viikonlopun! Tosi kivat päivät oli perjantai sekä lauantai, ku hyvällä porukalla viihyttiin siellä sun täällä :p.

Tänää sit koulu alko 9, mut ite menin vasta 10. Ekana oli hetki enkkua (sanakoe) ja sit oli yyt:tä! hitto että ne osaa olla tylsiä tunteja o.o! ei niiku millää jaksais istuu hiljaa paikoillaan. Saatii sit käännettyä opettajan pää, et päästää jo heti 1 jälkeen, vaikka oikeesti ois loppunu vasta 2:D heh! no siitä sit lähettii iran kaa pyöriii about pariks tunniks keskustaa.

Tälle viikolle ei oo oikee suunnitelmia, paitsi pe-la on jannikan synttäripaardit ;) uuhjeah! tulee mahtava ilta! :p
Mut nyt jätän blogin rauhaan ja selaan hetken vielä facebookki ja muita blogeja ja sit jätän tietokonemaailman rauhaan (; bye!

-ttea-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti