perjantai 25. tammikuuta 2013

baby, i won't let you go.

anteeks kuvan laaatu, mutta siinä nätte viime viikkosia kynsiä :)
ahkeria opiskelijoita with ira ;)
nea on ihanan taiteellinen ♥
 Torstai aamusta otetut kuvat (^) .. tosi hehkee ollu valohoidon jälkeen:D!
tänää meillä oli keittiötuntien jälkee terveystietoa, ja katottiin loppuun se american history  x
to ja pe, ollaan leivottu pikkuleipiä sun muuta, joten tossa tein ite hannatädin pikkuleipiä:)
OSTOKSET TORSTAILTA;
neule / gina tricot ALE 5€
kaulakoru / gina tricot ALE 1,50€
kaulakoru / gina tricot ALE 1,50€

Heippa ihanat! Viikko vierähti taas tosi nopsaa, ja eihä se muuta ole ollut kun koulua ja kotona oloa. Eilen kyllä lähin lammelle iralle ja ollille, ku oli tarkotus viettää viikonloppu siellä, mut päädyinki tänään jo koulun jälkeen kotiin ku mulla oli oikeesti tosi huono olo ja monena aamuna koskenu kurkkuun. Kaipa munki vuoro on olla kipee? Noh, saatiin toissa päivänä tietään, että tulevat tarjoilijat joutuu (opettajien sanojen mukaan pääsee) toisen vuoden tarjoilijoiden assareiksi taitaja kilpailun semifinaalien takia.. itelläni ei paljon halua tähän ois, mutta toki teen sen mikä "käsketää"!

Nyt mulla ei oo sit viikonlopulle mitään, mut ajattelin vaa levätä et jos nää huono olot ja kurkkukivut vaikka häviäis:) paitsi sunnuntaina ois tarkotus mennä käymään kaupungis :).

Ai että ku oottelen ens viikonloppua! sillä ira tulee torstaina koulun jälkeen meille, ja minä meeen sit perjantaina salmelle ! uujee :p ja muutenkin koko helmikuun viikonloput on mulla ihan täynnä! jeejee.

Hmm, olikoha mulla vielä jotain? Saatiin tietää keskiviikkona tulevien tarjoilijoiden vaatteet, jotka pitäs hankkia ja ostoslistaan kuuluu ; 3/4 hihainen musta kauluspusero, mustat housut, tytöille hame ja pojille mustat suorat housut, valkoinen pusero, musta liivi ja jos haluaa niin monitaskuinen pieni essu. Näillä sit ens vuos!

Nooh, mut taidanpa jatkaa muita puuhia ja etsiä samalla kesätöitä;). BYE

ttea

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti