torstai 10. tammikuuta 2013

this girl is on fire, she's walking on fire


aaah oispa kesä ♥
no makeup!
tuitui ku tara on ollu pieni :3
Heippa kaikki ihanat siellä ruudun toisella puolella! Tulin nyt kirjottaa teille vanhoilla kuvilla, joitain on voinu näkyäkki jo blogin puolella, mut eipä silläkään nyt mitää väliä ole.
Viikko meni taas hitsin nopeesti! keittiötunnit oli toosi rennot, keskiviikko oliki vapaa! ja lähinki äitin kanssa sillo ristiinassa käymää:) tänää koulu alko sit vasta 11, mut mulla oli 9.30 aika valohoitoon. ja sit oliki matikan koe jossa olin hieman päälle tunnin ja sit oliki kivasti taukoa! koska kahelta alko toinen koe, ja päästiin sit ennen kolmee tai no heti ku kokeen sai tehtyä.

Koulun jälkee käytii Iidan kanssa nopsaa cumuluksessa ja siitä kävelin sit matkahuollolle oottaa bussia. Huomenna ois taas tiedossa vapaa päivä, koska jakso vaihtuu ens viikol nii tunnitki tuli täyteen! täää tarkottanee pitkää viikonloppua ;)! KELPAA.

Viikonlopuks mulla ei oo paljo mitää ihmeellisiä suunnitelmia, vielä. Mut oottelen täs eniten et 6vkoo menis tooosi nopeesti, koska sillo alkais tuo ihana hiihtoloma, jonka vietän näillä näkymin kaupungissa tampereee! uuhjeah! ja samalla täs oottelen et maaliskuu lähenis, koska täytän 17! ja top jakso alkais ja näillä näkymin tapahtuu muutakin;) mut siitä sit vähä lähempänä!
vamokit.com
4.8.2011 ..... eheheh
kesäkesäkesäkeäseksäkekesäkeäs !

BYE,

ttea


5 kommenttia:

  1. Näen itseni kahessa kuvassa ! Ja hieno tuo vamokkikuva, kyllä huomaa millasia ollaa oikeesti.. :D

    VastaaPoista
  2. sini: hihi:p ja hah jep:D sen huomaa hyvi :D

    martina: kiitos paljon:)

    VastaaPoista
  3. Sulle on haaste mun blogisssa :)
    www.vilmasdaysoflife.blogspot.com

    VastaaPoista