keskiviikko 20. helmikuuta 2013

laukun sisältöä !

Heips! Aattelin tehä teille näin "erikoisena postauksena" laukun sisältö postauksen! Kuva on jo viime viikolta, mutta yleesä mulla kulkeeki samat tavarat mukana, mut siitä kohta paremmi :).


1. Kannan aina mukana jonkinlaista rasvaa, mutta nyt on ollu mukana sit tuo "helosan". Jos jokin kohta on kuiva, niin pystyn päivän aikana sit rasvaamaan ettei vaa pahennu.
2. Meikkipussia pidän niinä päivinä, jos on keittiöö (ok en aina) tai jos oon menossa johonki yöks tms. tai joskus ihan huvikseenki. Mut jos en koko pussia kanna, nii sit puuterin, ripsarin ja huulipunan yleesä.
3. Koulukirjoja. Kannan niitä sillo ku on niitä aineita jossa meil on vihkot +penaalia! Joskus meil vaa on jonkinlaiset vihkot, eikä kirjoja ollenkaan.
4. Avaimet on aina mukana! +erilaisia koruja, yleensä toinen kaulakoru tai korvikset.
5. PUHELIN. tähä ei muuta tarviikkaa :D
6. Puhelimen laturi pitää myös olla varmuuden vuoks, jos vaik akku näyttää olevan lopussa.
7. Purkkaa on sillo, ku sitä on mulle ostettu:D
8. Kuullokkeet on pakko olla aina mukana, sillä bussi matkoil o yleesä tylsää ellei tuu seuraa:D
9. Elokuva, joka pitää kattoo etätehtävä elokuvapassii (koulutehtävä siiis) ja sit jotain vapaasti valittavia ja kaikille vapaaehtoiset valinnaiset lappu.
10. Huulirasva kulkee aina mukana.
11. Kaikki hajuvedet ja hiusjutut on aina mukana!
12. Ok. Ponpulat yms kuuluu hiusjuttuihi, mut myös hiusharja jne on yleesä mukana.
13. Viimesenä on sit yleensä lompakko mukana! Ehkä kännykän jälkeen seuvaakas tärkein asia!
-------
Noniii, siis tämmöset asiat kulkeutu mulla viime viikolla mukana! Myös joskus toinen paita jne on myös mukana, mut se riippuuu iha päivästä et millane vaatetus mulla on. Ja tottakai jotain pieniä asioita muutenki sattuu mukaa välillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti