tiistai 5. helmikuuta 2013

ensimmäinen video!

Moikka:) Aattelin nyt vihdoin ja viimein kuvata teille videon. Okei, ottakaa pliis huomiooon että se on EKA, ja en oo muutenkaa erityisen hyvä puhumaan yksin kameralle :D joten toivon että kaikki ne esim. "hyi vittu oot ruma läski"-kommentit jättäisitte kokonaan pois, sillä niitä on tullu jo nii paljo, etten jaksa enää ees hyväksyä niitä. :) thanks!

Ja tota, tossa alussa se musiikki kuuluu liian kovaa, joten se "pilaa" hieman ton alun, mut ei voi mitää:D. Tuo on vissii 5 video jonka kuvaan, mut ei tuokaa oo sen parempi kuin ne aiemmat. Ottakaa kunnol tää, ja sanokaa mielipiteenne! Ja toivon saavani myös postausehdotuksia :).


Palataan taas myöhemmi:) hope you like it:)
lol.

ttea

ps. kommentoikaa, millainen laatu tai ääni oli tässsä videossa!!

6 kommenttia:

  1. Tosi rohkeet tehä videoo, ite en oo viel uskaltanu.. Ihan kiva oli video juu ja miksei lisääki.:) Aivan loistava tuo asenne nuihi ilkeisii kommentteihi! Niin ja pakko sanoo et sun murre on aiva ihana!:)

    VastaaPoista
  2. heh nojoo, kyl munki piti kerätä paljo rohkeutta tehä tää ku nii paljo niitä haukkukommentteja on tullu et missä haukutaa enemmä mua ku blogia! ja heh kiitos(:
    ja siihe videon tekemisee, et iha rohkeesti vaa tee ja ole vain oma ittes:)! nii ja kannattaa etukätee vähä miettiä mitä kertoo:D nimittäin mä tein sen 'virheen' etten miettiny :d

    VastaaPoista
  3. Tee meikki tai vaate postaus! :)

    VastaaPoista
  4. Sulle on tunnustus mun blogissa, jonka näet maanantaina klo 16.00 jälkeen ;)

    VastaaPoista
  5. ano; kiitos hyvistä ehdotuksista :)!

    vilma; voi kiitos paljo! :)

    VastaaPoista