lauantai 21. syyskuuta 2013

OUTFIT x2

Heips! Tosiaa ke-to olin siellä susiniemessä, ja oli kyl hyvä reissu! Huone jaettiin viidelle, mulle jennalle jennille sanelille ja suville. Näitte kaa sitte viettelin sen leirin ajan ja tutustuin myös uusii ihmisii :-) Nii ideana oli siellä viettää aikaa ja suunnitella joku yritys tai tuote. Meijä ryhmä suunnittelu yrityksen nimeltään, Beat House! Se oli kyl hyvä suunnitelma, vaikka ite sanonki :-D.

Yöllä tuli nukuttua pari tuntia, vaikka tarkotuksena oli valvoo. Hups! Herätys oli sitte siinä kuuden maissa, tehtii meijä suunnitelma loppuun, syötiin aamupala, siivottiin ja esiteltii meijä yritykset/tuotteet muille. Joskus 11 aikaa bussi lähti susiniemestä, ja koululla oltii enne puolta 12. Käväsin kaupungilla ja oottelin sitte tunnin bussia matkahuollolla.. Illemmalla näin vielä Lylleä, joka viettiki sit illan meillä! Ei oltu vähää aikaa nähty, nii asiaaki oli kertyny :-D!
 photo photos120027_zpseaab85c9.jpg  photo photos120051_zpsb14e4341.jpg
Farkkupaita / Lindex   Kengät / Seppälä   Toppi / Gina Tricot   Laukku / Nahkatavara
 photo photos120021_zps67552527.jpg
Kengät / Seppälä   Paita / Kirppis (H&M)   Kaulakoru / Glitter?

Olisin saanu perjantain vapaaks sen leirin takia, mutta siirsin sen ens viikon perjantaille ku eile oli parempi mennä kouluun! Meillä oli nimittäin niin paljon tärkeitä asioita, joista oli hyötyä :-) Pääsin kahelta ja menin sillä suoraan kotiin. Sitte oonki vaa ollu kotona, ja oikeestaan nukkunu koska mua on väsyttäny iha kauheesti !!

Mutta nyt on onneks lauantai vasta, ja vielä on huomine aikaa levätä! Maanantaina ja tiistaina ois vuorot Innossa 8-16.. dääm! Ke-to on attopäivät ja perjantai on tosissaa vapaa. Mutta tarkotuksena oli tulla jakamaan nää parit asut viime päiviltä ja sen jälkee lähtee kattoo leffaa, joten heips ;-)

xoxo, TEA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti