tiistai 3. syyskuuta 2013

hello autumn

Hello autumn :-(Hello Autumn | via Tumblr
A season of falling leaves | via Tumblr
Heips! Se on oikeesti sit se aika vuodesta, että joutuu heittää kesävaatteet ja -kengät varastoon ja ottaa esille kaikki ihanat lämpimät neuleet, huivit ja myös sisustukseen kuuluvat lämpimät värit ja kynttilät. Ah, mä rakastan syksyä just näiden asioiden takia, mutta jää kumminki kakkoseks kesälle ;-) Syksen värit on niin ihania, että huomaa kun se saapuu vaatekauppoihin! Hah.

Löysinki tänää ihanan neuleen, mutta jätin sen vielä hyllyyn koska aattelin etten ota vielä sitä omaan kaappiin. Vois koittaa oottaa toho torstaihi ;-) nii voisin kotiuttaa sen! Myös uus musta toppi saattaa lähtee mukaan.
Vaikka kesäkin on lopussa, löysin myös balleriinat joita mietin että voisin ottaa mukaan, koska kaipaan vielä jotain rentoja kenkiä etten ihan tennareita ota kokonaan vielä käyttöön.
Daydreaming♥ | via Tumblr
autumn | via Tumblr
Sweater Weather. | via Tumblr
 Meillä oli tänää koulussa ryhmänohjaajan tunteja 8-13.30. Aika helppo päivä sinänsä, ku meillä oli jostai 9-12 aikaa tehä parityönä väkevistä alkoholijuomista esitelmät. Tosin mä tein sen itekseni ku pari juoksenteli jossai muualla :-D sainpaha ainaki keskittyy ite siihe ja sain sen valmiiks.
Niin käväsin myös siis kaupungilla tänää, niin ku tossa ylempänä kertoilin mite löysin ihania uusia juttuja, tosin ne jäi vielä sinne kauppaan.

Taisin myös kertoo teille aiemmi mun viikonlopusta siitä, että oon menossa Jyväskylään? Kyllä, reissu on vieläkin voimassa, tosin lähetää Suvin kanssa sinne jo perjantaina ja ollaa sunnuntaihin asti! Kyllä kelpaa ;-) Ainiin, kuulin vasta tänään että meillä tulee huomenna olemaan koulua sellaset 8-18.30! Voih että mä tykkään... tosin 8-14 on atto-aineita ja sit kolmelta mennää Innoon työvaatteet päällä ja valmistellaa kotiväeniltaa varten kaikki valmiiks, joka alkaa 17.
Toisaalta mua ärsyttää, mutta toisaalta on kiva saada tälläsiä pitkiä päiviä niin saa kumminki jonki verra tuntumaa siitä, millasta tulevaisuudessa se työskentely on.

Jooh, taijan jättää tekstin taas tähä ku enempää ei tuu mielee. Meenki seuraa tota emmerdalea ja sit tänää alkaakin BB kello 21.00!! jeeeeeeee

(2) Tumblr
A season of falling leaves | via Tumblr
kuvat: we♥it


xoxo
- ttea -



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti