lauantai 31. elokuuta 2013

The truth always comes out, one way or another


paita / NEW YORKER   toppi / GINA TRICOT   kengät / SEPPÄLÄ   
vyö / KAPPAHL   laukku / KIRPPIS (tampere)
28.8 oli ekan vuoden opiskelijoille esedulaiset ;-) ite olin kyl pisteenlaskennassa ku ääntä ei paljoo lähteny :-D
1. asua torstailta   2. hakulomake kv-vaihtoo toivon niiin paljon että pääsen !!
toppi / GINA TRICOT   farkkupaita / LINDEX   laukku / KIRPPIS   kengät / SEPPÄLÄ

Hello darlings :*! Mitä teille kuuluu? Mulle kuuluu aika hyvää :-) Kirjottelinki teille siitä kuopion reissusta maanantaina, joka oli aivan mahtava! Vaikka loppujen lopuks mulla nouski korkee kuume. Olin sen seurauksena maanantain ja tiistain pois koulusta. Keskiviikkona päätin sit itepäisenä mennä jo kouluun, koska tutoreita tarvittiin sinne esedulaisiin ! Päädyin sit kumminki pisteenlaskentaan, koska ääni oli ihan maassa eikä toi puhumine oikee onnistunu XD

Torstaina menin sit myös kouluun, vaikka oli viel aika kipee olo. Meillä oli 3h venäjää, ja viettelin tunnit suvin kanssa niiku aina :-D. Sit oli 3h matematiikkaa, mut 12 oli sit kv-vaihdon info auditoriossa, nii menin sitä sit kuuntelemaan kristan kanssa! Perjantaina mulla oli 8-13 koulua, ja viettelin päivän kristan kanssa. Kotii lähin sit yhen bussilla, ku kerkesin siihen hyvin. Illalla sit lylle kyseli missä oon ja voinko olla, ja sit neiti ilmestyki meille joskus kaheksan jälkee ja lähin saattamaan sitä yhentoista aikaa. Kiva ilta oli, ja saatii juteltuuki vaikka mitä! ;-)

Tänää heräilin sit 11 aikaa, laittelin itteeni hiljallee valmiiks ja lähin käymää äitin kanssa kaupassa. Siitä jäinki suoraa toho päiväkodin kohille ja kävelin lyllelle. Meillä oli tarkotus värjätä sen hiukset mutta ei se sit onnistunukkaa..... :'D Lähin kotia päi joskus kuuden jälkeen. Siitä asti oonki sit dataillu koneella XD hups.

Mutta eikai täs muuta, ens viikolla ei oo kai mitää ihmeellistä ? Maanantaina oon lähössä kerimäelle savonlinnan kautta ja meillä onki etäpäivä sillo. Jaja perjantaina meen suville yöks, ku lauantaina lähetää 9:n bussilla jyväskylään ;-) myöhemmin siitäki sit lisää !


- ttea -

ps. ostospostaus on valmiina ja julkasen sen varmaa huomenna.
HEIPPA :*

2 kommenttia:

  1. kivat kynnet!:)

    olisi kiva jos käväisisit kurkkaamassa:

    http://burgundyboom.blogspot.fi/ :)

    VastaaPoista
  2. kiitti paljo :) ja tottakai käyn kurkkailemassa!

    VastaaPoista