tiistai 20. elokuuta 2013

i hate this fucking world // weekend


Heiips! Viikonloppu vierähtiki sit koiria vahtiessa lehmuskylässä Nitan kanssa. Perjantaina koulun jälkee menin käymää kaupungilla, ku päästii sen verra aikasemmi. Etin mulle kouluun vihkoa, mutta löysinki minikalenterin suomalaisesta kirjakaupasta ja ostin peitevoiteen sokokselta. Ira tuli miut sit hakemaan ja siitä mentii hakemaan nita koulusta.

Jäätiin sit loppujen lopuks kahestaan ja vieteltii perjantai ilta kattoen telkkaria, oteltiin kuvia ja oltiin koneella. Ite pääsin nukkumaan vasta joskus yhen aikoihi, ku hävyttömät loppu :-D. Lauantaina lähettii sit kävelemään nitan kanssa keskustaan, tarkotuksena oli kiertää stellan kautta prismalle. Ja mentiiki stellaan, ku kävin ostaa semmosen toisen peitevoiteen sokokselta ja sit mentiiki mikkelin satamalle niille markkinoille, ku äiti ja niko tuli sinne :-). Ne vei meijät sit käymää prismalla jne. ja sit ne vei meijät takas lehmuskylään. Ku oltiin kävelemässä keskustaan, nii pysähyttiin kuvamaan päivän asut! Oi, miten ihanaa on nyt niitä kuvata ku on se samsung galaxy s2 iloveit!
nahkaliivi / CUBUS   kaulakoru / GINA TRICOT   paita / SEPPÄLÄ   kengät / SEPPÄLÄ
Sunnuntaina nita lähti kotiin ja mä jäinki sit eiliseen asti sinne. Eile alkoki toine ja ensimmäinen kokonainen viikko koulussa, ja mulla olikin aamusta raviskalla ensin tutortapaaminen ja siitä kävelin suvin kanssa omalle koululle. Tänää sit alkoki meillä EA1 kurssi, eli ensi apu -kurssi. Meillä kyllä kestää ne vaa huomiseen, mutta saadaanpa ainaki ne EA-kortit :-)

Tossa on sit pari niistä koiranpennuista joita oltiin vahtimassa, ja tosiaan pentuja oli 4 ja sit oli vielä 2 isoa koiraa :-D oliha se vahtimine helpompaa ku koirat pysty jättämään yöks jne ulos aitaukseen!
Ja sit on muutamat kuvat asuista mitä ton viikonlopun aikana tosiaan näki, ja myös sain kuvattua ne mun uusimmat kengät, jotka jäi siitä ostospostauksesta. Ja nahkaliiviä näätte päällä. Nii ja noi valkoset kengät on tosiaan nitan, jotka on himo ihanat ;3!
paita / H&M   kaulakoru / GINA TRICOT   kengät / iralta lainasta   laukku / KIRPPIS (tampere)
vähä karkkia viikonlopuks ja sodastreamilla tehtyä appelsiini juomaa :-)
Eikai tässä muuta, itehä mä oon ollu vähä kipee lauantaista asti, mutta kouluun oli eilenki mentävä ku oli tutortapaaminen, aattelin siitä lähtee kotia mutta mietin et ehkä mä jaksan sen jonku pari tuntia. Eile oli kyl iha järkyttävä oli ja samoin tänään! Mutta mun on pakko käydä tää ja huomine ainaki koulussa, ku meil tosiaa on se EA1-kurssi.. enjaksa :c Tänää piti myös olla lukkarin mukaan neljään mut päästiiki viittä vaille kolme :p

Noh torstaina meillä on venäjää kolme tuntia aamusta, ni koitan senki jaksaa olla koulussa! Mutta luulenpa, et jos olo tästä huononee nii taijanpa jäädä kotiin... ja perjantaina tarjoilijoilla pitäis sit olla cooper testi. not bad :-) ja viikonloppuna iran kanssa kuopioon shoppailee! kelpaaa

Taidanpa tästä lähtee herkuttelee hedelmärahkalla ja nauttimaa viltin lämmöstä, bye ;*

xoxo ttea
ps. Kiitos kaikille uusille lukijoille ♥ teitä on jo 53 :o
toivokaaha jotain kivaa postausta ;* !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti