lauantai 10. elokuuta 2013

answers to your questions, vol 4.

kesä vai talvi? - Kesä!
kännykkä vai tietokone? - Kännykkä ehottomasti. 
seurusteletko?  - en
onko sinulla parasta ystävää? - juu :3 
mitä ilman et voisi elää?  - perhettä, ystävii, musiikkia ja puhelinta. Nii ja hygieniatarvikkeit!
kuinka kauan oot pitäny blogia?  - Mulla on ollu tässä jo monta vuotta jonkinlainen blogi. On ollu omaa ja kavereitten kanssa yhteisiä. Mutta tämä blogiha mulla on ollu joku 3 tai 4 vuotta, mutta oon poistellu vanhoja postauksia ja oon pitäny myös taukoo, etten oo huomioinu tätä. 
mikä sai sut alottamaan bloggaamisen? - noh kai jonkinlaine kiinnostus. en muista
lempi vaatekauppa? - hmm, cubus, H&M tai gina tricot
oletko onnellinen? - suht happy :-)
Untitled
Mihin maahan haluaisit matkustaa? - Espanjaan! tai johki lämpimään :-)
Lempi pringles maku? - ihan se perus vihreeeeee
Lempi karkki/karkit? - hedelmä. ja sit pusseista tutti frutti choco ja sirkus aakkoset.
Lempi bloggaaja, ja vloggaaja? Lempibloggaajat näkyy ekassa kysymyksessä ja täältä näätte lempivloggaaaaajat!
Maitosuklaa vai tummasuklaa? - maitosuklaa!
-miten kuvailisit tyyliäs? - rento, omanlainen ja tyttömäinen
-jos sulla on kosketusnäyttökännykkä niin mitkä on sun lempi appit (sovellukset) puhelimessa? - Kik messenger, Messenger ja WhatsApp :-) ja jotkut kuvan muokkausohjelmat on iha hyvii!
-mitä katot telkkarista? - Salkkarit (kohta ne taas alkaaa!), Kosto ja hävyttömät :p
Port aventure
Jos sää saisit yhe toivomuksen toteutettuna nii mikä se ois? - voittaisin lottovoiton, jolla voisin tehä mun unelmista ja myös läheisten unelmista totta ;-)
Jos saisit kuunnella lopun ikäs vaan yhtä biisii, mikä sois? - hmm tällä hetkellä tuntuu siltä, et se ois Zara Larsson - Uncover
Mikä ois romanttisin tapa yllättää sut? - Hmm, semmoneha ois ihanaa, et mies olisi tehnyt illallisen sinulle ja itselleen, kynttilät palaisivat ympäri huonetta, musiikki soisi hiljaisesti. Pöytä olisi katettu kauniisti, että siinä olisi kaikki ruusut ja kynttilät. Ja illallisen jälkeen käytäisiin sohvalle vierekkäin ja katsottais yhdessä elokuva herkkujen kera. Hah, oisha tuo aika ihanaa! :-) oisha niitä muitakin, mut tää tuli ekana mieleen kun on aika perus tapa yllättää ihanasti :-)
Mihin sä haluisit häämatkalle? - johonkin kauas ja lämpimään :-)
Jos nukut kerrossänkys nii ylä- vai alapeti? - alapeti.

forever young gif | Tumblr
Mikä sut sytyttää vastakkaisessa sukupuoles? - Ekanaha katson jätkässä hiuksia, silmiä ja vaatetusta. Ja luonne tottakai on se tärkein, mutta jos en tunne kyseistä ihmistä, niin tykkään jos jätkä on pitkä, tummat ja semmoset kivat hiukset (ei vaaleissa oo mitää vikaa) ja sit plussaa saa siitä, jos on tatuointeja tai korvis! hah. Ja jos jätkän silmät sattuu olemaan ruskeet, ni omg! ja sit kivat kädet ;-D
Katotko lasten elokuvia? - Ehkä sillo tällö. Mutta en varsinaisesti eti mitään lasten leffoja, jos haluan vaikka netistä katsoa elokuvaaa.
Jos et vois saada lapsia, niin adoptoisitko? - En osaa sanoa. Aina olen halunnut kaksi lasta, mutta jos sattuisi etten saisikaan, niin en ainakaan hylkäis adoptio mahdollisuutta!
Huulipuna vai huulikiilto? - Sekä että. Riippuu väristä!
Unelma ammattisi? - Tällä hetkellä se baarimestari houkuttelee mua niin paljon! Mutta tottakai sellane ois unelma työ, joka on helppoa ja saa paljon rahaa, haha ;-) Mutta tärkeintä on, että työstänsä pitää!
Missä haluaisit asua? - Suomessa haluaisin Tampereella. Ulkomaissa on vaihtoehtoja.
Pusu vai hali? - Sekä että.
(11) TumblrSex , bitch ? | via TumblrMe gusta | Tumblr
Suosikki tv-sarjasi? - Kosto, salatut elämät ja hävyttömät
Paras kaverisi? - Emi :3
Mitkä sanat haluaisit viimeisiksi sanoiksisi? - Halusin kertoo läheisille, kuinka paljon heitä rakastan ja kuinka paljon heistä välitän.
Lempi vaateyhdistelmäsi? - Shortsit, joku ihana ja sopiva paita, sukkikset ja balleriinat! Tai legginsit ja joku pitkä neule / farkkupaita.
Lempi kenkäsi? - Ne mun talvikengät (siis ne ruskeet korkkarit), rippikengät, ruskeet balleriinat. Ainiin, ja ne mun mustat korkkarit, jossa siinä korossa on ne niitit!
Missä haluaisit että sinua kosittaisiin? (Julkisella paikalla vai jne) - Mulle ei sinänsä ole väliä, missä mies kosisi. Mutta semmone unelmian kosinta tapahtuis illalla, jollain rannalla ja auringonlaskun aikaan! tui. Tai sit semmosella kalliolla, jossa näkyisi se auringonlasku, pieni tuuli ja ihana kesäilta ois! thah.
.
Haluaistko mielummin kaloja vai puppuja (: lemmikiksi? - Puppuja? tarkotat varmaan pupuja :-D. Mutta semmoinen pieni ja pehmoinen pupu ois kiva :-)
minne oot matkustanu viimeeksi? - No viimesin reissu on ollu Tampereelle. Mutta kaukasin reissu on ollu sillo 2005 Ruotsiin laivalla. 
mikä paikka suomessa olis sellanen must-go paikka? - Ei mulla oo oikeen sellasta, mutta jos joku niin Tampere tottakai ;-D
miten laitat tukkasi? - Joko pidän suorana, ja vähä tupeeraan. Tai sit nuttura ja viimesimpänä jonkinlaiset kiharat koko hiuksiin tai taitan etuhiukset edestä.
mikä on sun lempiasia kesässä, sykyssä, talvessa ja keväässä? - Kesässä: lämpö ja se et on vapaata ja oikeastaan kaikki. Syksyssä: syysvaatteet ja värit. Talvi: joulu! ja onhan ne lumiset maisemat kauniita :-) Keväässä: en oikein tiedä :-D synttärit ;-) haha.
Friends | via Facebook
 kuvat : we♥it

xoxo ttea

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti