perjantai 28. kesäkuuta 2013

if you believe me, so i believe you.

Heips! Oon näköjää pitäny taas jonkinlaisen "loman" blogin puolelta, ja keskittyny vaa kesän lämpimiin päiviin :-) Viimeeks kirjotin siitä et emi ja minna tulis meille, ja niihä ne rakkaat tyttöset tuliki ja kiva ilta oli :-)! 

Kateltii muutama hassu elokuva ja piettii juttutuokioita. Enimmäksee juttelin tällä kertaa minnan kaa, ku molemmil oli nii kauheesti asiaa :-D. No sunnuntaina ne sit lähti kotiinsa, ku meki lähettii meijän serkun rippijuhliin.


Noh mut muute viikon aikana ei oo oikee mitään erikoista tapahtunu, mitä nyt käytiin eilen kaupungilla ettimässä meille tuulettimia, et yöt olis mukavempi nukkua. Ja eiline ilta kuluki mulla sit dataillessa ja kuunnellen hyvää musiikkia. Niih ja nautin mä siitä "kylmyydestä" joka tuulettimesta tuli ;-).

Eikai täs muuta, ku tänää ollu taas himo ihana päivä, ja nautinki siitä ulkona ku tehtiin töitä iskän kanssa :-). Huomenna ois sit aikalailla aikasempi herätys mitä muute on ollu, nimittäi lähen äitin mukaa ristiinaa melko aamusta ku meen auttaa torikahvilassa :-) jotain tekemistäki vihdoin ja viimein! :-D. Nii ja myöhemmi illemmalla mun pitäs nähä siniä pitkästä aikaa! Mut palaillaa taas täs lähipäivinä ;-)


xoxo ttea

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti