lauantai 22. kesäkuuta 2013

elän päivän kerralla, kuljen laulaen, mä laulan dam dam dam

1. menossa ristiinaan
2-4. asukuvaa ja naamakuvaa 13.6.
1. menossa tampereelle 2. teinipeili
3-4. hiukset värjätty ja laitettu kuntoon
1. pispalassa 2. menin siirin kaa naimisii
3-4. asukuvaa 16.6.
1. korut 2. menossa lielahtee
3-4. särkkiksessä
 1-2,4. asukuvaa torstailta +siinä mun uus paitaostos tampereelt
3. minnan rippijuhlat


Heips! Nyt ois tampereen matka takana, niinku juhannuski oikeestaa. Tampereen matka oli aivan mahtava!!

Tostaina siis lähettii nitan kanssa yhen bussil ja tampereel oltii joskus kuuden aikoihi.
Olin to-la Pispalassa emin luona ja lauantai illalla menin sit lielahtee nikolle. Lauantai oli muutenki huikee päivä! Sunnuntaina oli sit minnan rippijuhlat, ja meninki aamusta ihan kirkkooki. Myöhemmi lähettii sit käymää kaupungilla, mut ei siel kyl loppupeleis ollu mitää. Maanantaiki kulu kaupungilla, vaikka siel ei kyl ollu mitää ku uniikki oli kiinni.

Tiistaina mentiiki sit heti aamusta nitan ja emin kanssa särkkiksee ja muitaki kyl piti tulla, mut se si vähä jäi. Päivä oli mahtava, ja siitä käveltiiki sit keskustaa. Tiistai oli ehkä yks parhaimmista päivistä!! Tarkotuksena oli mennä illalla sit takasi pispalaa, mut jostain syystä jäinki lielahtee.

Keskiviikko kulu nitan kanssa shoppailessa ja myöhemmi mentiiki sit uniikkii vaa istuu ja kattoo mitä siel tapahtuu:D Ja viimene päivä eli torstai, nii meijän bussi lähti neljältä. Ja datailtii nitan kaa aamu enneku mentii sit linja-auto asemalle oottaa meijä bussii ja ostaa matkaliput.
Lahessa meijä matkaa sit tuli sami, jota näin myös lauantaina tampereel. Nii se sit tuli meille to-pe väliseks yöks ja lähti eile kolmen bussil kotii :c Nii ja se oliki se juttu, josta puhuin aiemmi et mitä tulee tapahtumaa juhannuksena. Nii ja iraki kävi tässä eile, ku se vei mut ja samin sinne bussipysäkille, ja sit lähettiiki käymää mökillä.

Tänää ois luvassa nitan kaa kaksin oloa, ennen ku mun tyttöset minna ja emi tulee meille yöks hihi kyl tää on ollu tähä mennes paras juhannus ;) Nii ja vaikka teksti onki sekavaa, mut koitin suurinpiirtein kertoo mun viikosta tampereel.

Jos on jotain kysyttävää nii saa kysyä, ja vastaan sit tarpeen tullen. Haluisin teille videota, mut mun kamera meni paskaks jote ei ois muuta ku kännykkä, enkä haluis sillä oikee kuvata. Mutta aattelin silti et voisinha mä sillä tehä yhen videon. Mitä mieltä?


Mut HYVÄT JUHANNUKSET munki puolesta ♥ 


xoxo ttea

3 kommenttia: