tiistai 4. kesäkuuta 2013

Aiemmin juoksin mä silmät kii, mut sit mä törmäsin enkeliin ♥



Heips! Omg, eiline oli tän kesäloman kohokohta näin alkuun! Eile siis herätys oli siin enne aamu kuutta, ja puol 7 auto starttas meijä pihalta. Lähin siis äitin ja ailan kanssa kohti Savonlinnaa ja Kerimäkeä.


Noh vietii äiti sit herttuaa, ja me jatkettii ailan kaa siitä sit takas siihe Kerimäen "kylälle" ja käytiin kattoon ne venevajat, jotka on rakennetttu järveen. Ja ne maisematki oli aivan upeet siellä! Niiku ylimmistä kuvistaki näkeee :p
Oli myös erittäin mielenkiintosta nähä ne venevajat.
Sieltä sit suunnattii sinne kirkolle päi takas, ja ooteltii sit joku 10min kunnes se aukes ja päästii tutkii sen kirkon sisältö. Vitsi se puukirkko on nii uskomattoman kaunis rakennus, niin sisältä kuin ulkonta:)  

Kirkolta käytii kattoo viel se näköalatorni tai se viereine rakennus, johon piti kivuta muistaakseni 4 rappuset ainaki, ja ne oli himo pelottava kiivetä ku pelkään korkeita paikkoja, ja ne ei ollu mitkään turvallisen näköset kiivetä:D mut selvisin silti;) Kaiversin myös sinne mun nimen ja vuosiluvun (alapuolelta näätte) jotta sit huomaa et oon käyny siellä, jos vaikka joku kerta meen käymää uuestaa ;)

Kirkolta lähettii käymää kaupassa ostaa juomista ja vähä syömistä, ku oli nii hemmeti kuuma, eikä ollu syöny mitään. Siinä sit pähkäiltii mitä tehtäs, ja päätettii lähtee kattoo Olavinlinnaa!
Saavuttii sit sinne pihalle, jossa syötiin eka ja lähettii kävelee linnaa kohti. Voi, että ku ne maisemat oli himo ihanat, ja oisin niiin paljo halunnu mennä uimaa! No mut kierrettii eka se perus, joka pystyttii ilman opasta, ja päätettiiki sit lähtee seuraavalle opaskierrokselle. Sen kanssa pyörittii ne tornit läpi, ja kiivettii se 100 porrasta ylös ja alas, ja kylhä sitä pelotti niit kävellä ja kattoo aina ulos ku pysty.
Nii ja siel yhes tornis oli sit se vessa, jossa ne oli sillo enne vanhaa käyny, nii hyii ku satuin kattoo siit alaspäi, nii tuli kauhee olo ku niii korkeel oltii :D omg.

No mut aivan mahtava päivä oli kaiken kaikkiaa, ja siitä kierrettii viel savonlinnan keskustan ja juvan keskustan/abc:n kautta kotiin:)

 ♥ Olavinlinna
♥ Kerimäen puukirkko
♥ Venemajat vedessä
♥ Automatkailu
♥ Aurinko
♥ Upeet maisemat
♥ Lämpö

xoxo ttea 

ps. onneks mulla oli myös muuta parasta seuraa puhelimen kautta eile ;)
pps. 9 päiväääääää !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti