maanantai 4. maaliskuuta 2013

one way or another



Heippa ihanaiset ♥ Nyt ei oo tullu pitkään aikaa taas minkäänlaista postausta, tuon ihanaiset loman takia! En nyt osaa sanoo, et mite mää tästä lomasta kertoisi, et joka päivästä jotain vai miten. Nojoo, ehkä se on kaikkein parhain tapa:D. Nii ja mää lupaan jo täs vaihees, et kuvia saattaa tulla p a l j o n.

Perjantai 22.2; Koulua mulla oli se 8-13, paitsi ite olin ehk 3h yhteensä tosta ajasta (jos sitäkää).. Sit mun bussi tampereelle lähti siinä klo 13! Mikkeli-Lahti istuin yksin, ja kuuntelin musiikkia ja koitin samalla hieman nukkua. Lahti-Tampere matkan pystyin istuu ihan takana, mut sitä en ollu perj. yksi ku joku jätkä tuli sinne istuu.. mut sen ajan kuuntelin musiikkia, puhuin puhelimessa ja koitin nukkua.
Tampereella olin joskus vähä ennen kuutta, ja siellä sit oottelin et wivi tulis mua vastaan.. sen ku näin, lähettii viemää mun kamat niille ja seuraaval bussil heti kaupunkiin. Jo heti perjantaina tapasin uusia ihmisiä, ja näin jopa niitä ns. "vanhojaki" kavereita.. Ilta oli kiva ja wivillä oltiin 10 aikoihin.

 
mulla tavarat sillo ku tulin perjantai aamuna kouluu, mut sit ku lähin koulusta, mulla oliki 3 kassia .. :)

Lauantai 23.2; Aamulla ku herättii wivin kanssa, syötiin aamupala, laitettii ittemme valmiiks ja ite lähin sit kolmen bussil yksi kaupunkiin. Kiertelin siel kauppoja ja jotain sattu myös mukaakin. (ostokset tulee erikseen). Myöhemmi näin sit yhtä jätkää, jonka kanssa vietin muutamanki tunnin aikaa, kunnes se läks kavereittensa kanssa johonki ja ite näin alisaa ja sannia. Tyttöjen kaa pyörittiin koskarin ja uniikin välillä, ja jutskailtiin kaikkie kanssa vaa jotain. Lauantai oli paaljo hiljasempi ku vertas perjantaihi.. :D!

 
saturday's outfit
paita/h&m kengät/tokmanni

Sunnuntai 24.2; Käytiin wivin kanssa kattoo elokuvissa se "hannu ja kerttu-noidanmetsästäjä 3D"! elokuva oli älyttömän hyvä, joten kannattaa katsoa se! ;) Ilta meni sit tyttöjen kanssa, kunnes näin yhtä kaveria. Sen kaa vietin pari tuntii, kunnes tuli hiema riitaa ja väittelyä. Se lähti sit pois, ja itekki menin wivin ja lauran luokse. Lähettii sit hieman aikasemmalla bussilla, mitä piti ja viettettii ilta sit vaa dataillen ja kuunnellen musiikkia ja jutellen illasta.


Maanantai 25.2; Herättii wivin kaa iha hyvissä ajoin, laitettii ittemme valmiiks ja syötiin aamupala. Ne heitti mut sit lielahteen, ku olin menossa sinne pariks yöks. Heitin kamat sit sinne ja lähin miltei samatie kattoo alisaa kaupunkiin. Hetken jouduin olemaan yksin, kunnes nähtii alisan kanssa ja lähettii jonottamaan pakkahuoneelle, sillä tänä päivänä oli ensimmäinen chillhouse! Alussa oli hieman tylsää, kunnes alko tulemaan hyvää musiikkia ja sit alko tanssiminenki meillä. Ilta oli loppujen lopuks aika jees, vaikka jouduin lähtee melkein just enne ku jvg ois tullu esiintyy :( se vaa harmittaa! Muuten ilta meni kattoen elokuvia ja dataillessa.


Tiistai 26.2; Oli toinen chillhousen päivä, mut tällä kertaa se oli monarilla. Vietin sen ajan oikeestaa alisan kanssa vaikka nähtiinkin muita. Se alko siinä kolmen aikoihi, ja lähettii sinne päi kävelee ehkä puol 4 aikoihi. Siellä oli paljo erilaisia pisteitä, joissa pysty tuunaa paitoja, tekee korui, kuunnella musiikkia yms. Aika erilainen ja hiljasempi päivä muihi verrattuna.

Keskiviikko 27.2; Heräsin aamulla tosi hyvissä ajoi, meikkasin, laitoin hiukset, tarkistin et mulla on kaikki kamat mukana ja lähin kävelee pysäkille. Ke menin siis emille yöks, koska ne tuliki jo tiistai-keskiviikko yönä kotiin :3. Saatii kamat niille, istuttii hetki niillä ja lähettiin kaupunkiin (yllätyskö?). Noh kierreltiin kaupungissa, kunnes katotttii et kello on sen verra et lähetää pakkahuoneelle jonottaa chillhouseen :p tällä kertaa olin enimmäkseen emin kanssa, vaikka vietin myös alisan wivin lauran siirin sannin ja muitten kaa iltaa!
Illan aikana sit nost3&protro esiinty, janne orden, justimusfilms, ruudolf ja karrikoira ja monia DJ ihmisiä. Siellä kuvattiin myös Harlem Shake!


Illan jälkeen me sit jäätii melkein viimesiks, koska haluttii karrikoiralt ja ruudolfilta nimmarit;) mä ite sain myös halit ja kuvat !! hahlol. No siitä mentii oottaa bussia.
 
janne orden ♥
 
 karrikoiraa ♥
 
 karrikoira ♥
 
ruuudolf ♥

Torstai 28.2; Neljäs chillhouse, ja se piettiin monarilla. Siellä ei tälläkää kertaa ollu paljon mitään, miltei samanlaista ku tiistaina. Yhessä vaiheessa jäin yhen eveliinan kanssa kahestaa, jonka kanssa lähettii pyörii uniikkii ja vähä aikaa koskariin. Siellä ei ollu oikein mitään, joten lähettii takas monarille! :) Jutskailtiin vaa aika paljo. Ilta oli muutenki ihan jees :p Ku lähettii emille, nii meillä oli paaljon tekemistä! nimittäin suuunniteltii et värjätää mun hiukset, tehdään kasvonaamiot ja laitetaa meille kynnet. Noh, alotettiin hiustenvärjäämisellä! Eli mulle värjättiin tonne latvoisi hieman vaaaleeta ;). Näistä tuli oikeesti tosi kivat, ku kuviteltiiin ihan jotain muuta :D hah. Sit vaa siivoiltiin ja mentiin joskus 2-3 aikoihin nukkumaan, hups:D


Perjantai 1.3; Herättii jo joskus 10 aikoihin ehkä? Aamusta sit wivi tuli käymään siinä ja samalla valittiin vaatteita ja laitettiin muuutenkin kamoja valmiiks lähtöö varten. Ku wivi läks, lähettii laittaa meille kasvonaaamiot.. :D kaikkien tekemisten jälkeen, päästii lähtee kaupungille. Kierrettiin kaupat, nähtii eveliina ja lähettii heti neljän aikaa jonottaa monarille, sillä oli chillhousen päätös bileet ja samalla k-13! Ovet aukastiin siinä viiden aikoihin, jote jonotettiin joku tunti :D. Alussa oli aika tylsää, kunnes valittiin paras kerros (se oli siis kolmessa eri kerroksessa), joka oli se ihan viimesin eli kolmas kerros! Siellä oli eniten ihmisiä, ja parasta musiikkia. Sielläkin kuvattiin jo toinen harlem shake, mut sitä en oo viel löytäny mistään. Tanssittii emilian kanssa oikeesti älyttömän monta tuntia, ja sen huomas jaloista :D (huom, meil oli korkkarit!!). Ku se sit loppu siinä puol 11 aikoihi, nii jouduttii oottamaan hetki enne ku meijät päästetää, sillä jonoa oli, ja ku satuttii olee viel ylimmäs kerrokses mis se piettii. Ulos ku päästii, nii seisottii hetki ulkona, ja saatiin sit seuraaki meille ;) pari jätkää tuli juttelee ja lähettii sit niitte mukaa mäkkiin. Ilta oli aivan parhain ♥ mentiin nukkumaan sit joskus viiden aikoihi, hups:D

 
friday's outfit
kaulakoru/gina tricot paita/cubus shortsit/cubus
 
 mun hiukset värjäyksen ja käsittelyn jälkeeen ♥ ah rakastan näit hiuksii ny!
 
jonoa oli joo monarille... :D btw peitin sit joittenki naamat!

Lauantai 2.3; Aamulla ku herättii, tehtiin perus aamutoimet ja jossain vaiheessa jaksettii jopa raahautua kaupungille (: käytiin kattoo "21 tapaa pilata avioliitto" elokuvissa, ja se oli oikeeti tosi hyvä :p! sitä ennen kyl pyörittiin muutama tunti kaupoissa. Elokuvan jälkeen lähettii käymään lielahessa, ku kävin moikkaa nikoa ja jonnaa. harmi vaa, ettei siin keretty olemaan pitkään:( mut senkään jälkeen suunnitelmat ei oikeein menny niiku suunniteltiin. Ilma oli ihan kamala!!
No mut kaupunkii ku tultiin takas, niii mentiin oikeestaa suoraan uniikkiin istumaan. Nähtiin sit muutama ihminen ja jäätiiki sit sinne vaan istuu, ku ei muutenkaan ulkona ollu paljo mitään ku keliki oli surkee.
Siel sit käytiin koneel ja kateltiin jotain ohjelmia mitä siel näytettiin. Sieltä lähettiin sit vähä enne puol 12, ku mentiin näkee meijä kaveria (yhtä jätkää siis) keskustorille. Sen kaa vietettiinki sit muutama tunti, ja "myöhästyttiinki" muutamasta bussista, hups :D no mut se oli sen arvosta. Emilialle lähettii sit 10 yli 1 bussilla, ja jäätiinki alakertaa dataamaan ja kattoo jotain musiikki kanavaa. Saatiin myös idea tehä pitsaa.. :D joka itseasissa onnistu mut toisaalta joku siinä epäonnistu. Nukkumaan lähettiin joskus kuuden jälkee ?

 

Sunnuntai 3.3; Me tai no emi oli heränny joskus ysin jälkeen ja itekki kyl heräsin mut nousin vasta puol 11 aikoihi. Alettii meikkaa ja muuta, ku aateltiin mennä ensin keskustaa ja sit tulla hakee mun kamat ja menisin vasta 4 bussil mikkeliä kohti. No se ei mennykkää nii vaa ku päästii kaupunkii, mentii heti takas hakee mun kamat ja siitä taas kaupunkii.. kauheeta säätämistä :D no tehtiin kaikki tarvittava ja lähettii kävelee bussiasemalle. Siel venattii joku puol tuntii enne ku mun pitiki lähtee :( itkuki pääs sit siel asemalla ku en ois tahtonu lähtee..! Matka meni suht mukavasti lahteen asti ku seuraaki sain sit :) mut lahti-mikkeli ajan istuin yksi nii sain sit onnneks nukuttuaki, vaik siitäkää ei meinannu tulla mitään. Kotiin ku pääsin, purin mun laukut tavaroista, katoin kostoa, käväsin koneella ja lähinki nukkumaan.

 
love u now and forever ♥

ah, sainpas ne kuvat tänne laitettuu ja niiden laadun takaa mun puhelin! anteeks siis joissakin kuvissa on toosi huono valaisu, mm noissa karrikoiran ja ruudolfin kuvissa! no mut koittakaa kestää ;) tää oli täs, BYE ♥

ttea  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti