maanantai 11. maaliskuuta 2013

old pictures ! vol 1.



Hei pupuset <3 Siinä teille kunnon rysäys vanhoja kuvia joita on ennen esiintynykki blogin puolel ;) joistain on iha varmasti jo joku vuos! huhhuh ku aika meneeki nopsaa. Suurin piirtein muistan ku noi kuvat on otettu..
Voii että ku huomasin noita ihania kesäkuvia nii tuli semmone tunne, et ooispa jo K E S Ä ! <3 ;3

Mulla on ollu aika raskas viikonloppu takana, ihan henkilökohtasista syistä, niin en oo käyny kirjottelemassa täällä. Ja viimeeksi oli vaa we<3it kuvia.. ehkä inspiraatio on kadoksissa tai hakusessa? hmm. Mut nyt on kaikki jo melkein kondiksessa ja hyvää tulevaisuutta kohti vaa ;)!

Mulla on ollu miltein kahen viikon "loma" lukuunottamatta viime keskiviikkoo ku olin koulus sen nelisen tuntia, mut tulinki sillo kipeeks joten en oo menny kouluun.. ja tää ja huominenki on vaa etäpäiviä joten joten vapaat jatkuu ;). Keskiviikkona alkais koulu taas klo 13, mut kattoo nyt onko musta kouluun menijäks! Alkaa vaa vähä mietityttää kaikki toppi asiat, ku ei olla edelleenkää tehty minkäänlaista sopimusta sinne nean kanssa, et nice (: eiköhän se viel edisty!! Ja muutenki jotkut koulutehtävät on vaa vähä jääny :/ äh alan stressaa kohta tätä helvetin koulua! oispa jo kesä :3 Mut parhain tässä asiassa on et ne hemmetin keittitunnit on päättyny mun osalta !!!

Mut njaa, huomenna ois aikane herätys valohoidon takia, mut onneks se on miltein viimene kerta (; mut jjaa palaillaan taas!! luulenpa et näitä vanhoja kuvia on tulossa jatkossaki ;) BYE !

ttea


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti