perjantai 10. toukokuuta 2013

WEEKEND !!

♥ Parasta mysliä jota oon koskaan syöny!
♥ ihanaa mansikkarahkaa !
♥ meijän tekemiä mustikka smoothieita !
♥ Susiniemen ti-ke leiri, (piti keksii jonkinlainen yritys tai tuote, ja meijän ryhmä voitti!!)
♥ Ens viikon Inno vuorot, + Joensuun reissu            
♥ TARAMURUNEN
Asukuvaa, ja kokeilin iskän ylioppilaslakkia ;)
♥ Smoothiet jatkuu
♥ Susiniemi + jotain kuvailuu :d
♥ nomnom
(+oisko ruokapainotteinen postaus ??)
 Suomi-Ranska peliä maanantai iltana

 Heipähei! Viikko on vierähtäny viimeisimmästä postauksesta, ja viikon aikana on tapahtunu vaikka mitä!

Maanantai 6.5 : Koulussa oltii ensimmäistä kertaa Innossa, ja opeteltiin siellä Innon toimintaa. Koulu loppu siinä kahen jälkee ja lähin tunniks pyörii kaupungille, ku oottelin et Ira pääsee koulusta, ja sit meninki niille Lehmuskylää :). Tein siinä samalla hiemn kouluhommia.

Tiistai 7.5 : Heräilin siinä ysin jälkee, ja lähtö piti olla puol 10 mut se vähä venähti. Ira vei sit mut suoraan koululle 10.15, ja oottelin sit siinä pihalla et kello lähestyis puolta, jolloi meil oli lähtö NY24h-leirille Susiniemeen. Leiri oli tooosi kiva!! Meitä leiriläisii oliki siel vaa 10, mut vietin sit kokoajan miltein sanelin kaa, ja myös jasun +muiden kaaa. Illan aikana pelailtii, keksittii yritystä tai tuotetta ja piettii hauskaa! Meinattii valvoo koko yö, mut lähin sit sanelin kaa ssiinä vähä enne 3 nukkuu ja herätys oliki jo siinä kuuden maissa.. :D

Keskiviikko 8.5 : Aamulla meillä oliki herätys jo kello 06.00 ! ja aamu lähti valmistaessa meijä yritysjuttu valmiiks, syödessä aamupalaa ja pitäen hauskaa. Sit esiteltiiki koko meijän ryhmän idea ja voitettii sit koko juttu! :p Sit oliki siiivoilua, ja lähtö oli siinä puol 11.
Koululle ku päästii, lähin äitin kaa suoraa ristiinaan mummin luo, ja siellä vieteltii joku tunti. Haettii sit iskä ja ne jätti mut kaupungille, ku mulla oli englannin uusintakoe 15.15. Ja se meni hyvi! ;) Sieltä sit lähin iran kanssa kaupungille ja neljän bussil kotii. + Olin hemmetin väsyny koko päivän, koska joku 2½h nukuin koko ti-ke yönä :D..

Torstai 9.5 : Vapaapäivä, koska oli helatorstai! Nukuin johki yhtee, koska oli hemmeti väsyny ja olinki sit vaaa kotona:) Eii ollu mitää ihmeellistä!

Tänää : Olin koulussa 8-14, ja oli Innopäivä. Opettelin erikoiskahveja ja kassan käyttöö, meni yllättävän hyvi ;p! Sit pyörin tunni verra kaupungilla, löysin äitille lahjan ja olinki bussireissun lyllen ja sallan kaa:) Nyt vaa vietän perjantai illan kotona, ku en jaksa tehä sen enempää.


HYVÄÄ VIIKONLOPPUA TEILLEKKI !! ♥

xoxo ttea

ps. lol meni teksti vähä sekavaks!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti