perjantai 24. toukokuuta 2013

summer is coming, wuhuu!

|   paita / SEPPÄLÄ   |   kengät / anttila?    |

Heii, aattelin tulla kirjottaa nyt ihan normi postausta, ku eile tuliki hieman erilaista! No mutta ma-ke meni ihan vaa Innossa, niinku tää koko loppu kevät on menny, torstaina mulla alkoki 10 vertaistutorointi taitolassa, jote suuntasin sitte sinne päiväks:) ihan mukava pvä tuli vietetttyy! Sieltä päästii lähtee siinä puol 2 aikoihi.

Tänää mulla sitte alkoki "työt" siellä otavan kevätpäivillä! Pidän siel kolmen muun tarjoilija opiskelijan kanssa kahvilaa pystys:) Yllättävän kiva päivä oli! Ei ollu paljoo tylsyyttä, ku kokoaja oli miltei tekemistä. Noh, siellä sit meneeki se koko vklp. Maanantaina viel ois "siivouspäivä", tai no viedään kaikki kamppeeet omille paikoilleen ja sit oi L O M A ♥

Tosi outoa ajatella, et oon oikeesti jo kolmen päivän päästä lomalla :o hihi! Itelläni ei iha alku kesästä taijja olla mitään erikoista tapahtumaa. Mutta sit viikolla 24 tapahtuuki jo jotai;) mut siitä myöhemmi lisää :p!

Nyt aattelin mennä pesee meikit, ja kohta puoli nukkumaa, ku huomenna ois 9-16 se vuoro siellä kevätpäivillä, tai no ite meen jo puol 9. Nojaa, heippa!


xoxo ttea


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti