maanantai 22. huhtikuuta 2013

mä tulin tänne huuteleen, kai joku mua kuuntelee.

^ nykyinen banneri, mitä mieltä? muutenki vaihtelin tota ulkoasuu, MIELIPITEIT?
takki | H&M   huivi | H&M   kengät | anttila?   
paita | GINA TRICOT   kaulakoru, lasit | iralta lainattu
paita | gina tricot

HEI, taas tuli si kuvia viikonlopulta :p en vaa haluu siihe menettää otsikkoa, jote laitan sen ny tähä ja p.i.s.t.e!
Noh, tänää menin sit niiiku 8 ja päästii hiema ennen 14. Päivän aikana opiskeltii himo paljo kahvin valmistamisesta, tai miten se päätyy sieltä pensaikosta, monen suomalainen tavalliseen kuppiin. Noh, myös pannnun ja sen keittimen puhdistuksesta oli puhetta, ja liipa laapa, ketä teistä kiinnostaa mitä mä tai me opiskellaa tunnil? hoho, ei varmaa ketää XD ok asiaan.

Tänää saatiin myös "alkoholiasiat ravintolassa" -paperipinkan, jossa on oikeesti iha hemmetisti sivuja.. ja sit saatii "lupalappu" siihe, että alle 18-vuotiaat meistä saavat maistella koulussamme alkoholia.. uujjee, kännit? NOT, iha meitä tarjoilijoita varten, että osataan sitten työelämässä kertoo kaikenlaista:) .. ja onha meillä si huomen jotain kahvin ja vissii teenki maisteluu? ouhyeah. No, mutta mullahan alkaa sit tässä anniskelupassin hankkiminen, ja perjantaina meillä onki siitä paperipinkasta jonkinlainen tentti :):) don't worry, be happy.

OK. tää menee hemmetin sössöttämiseks, joten taidan lähtee tästä kohta puoli hyppelehtii telkkarin eteen, ku salkkarit taitaapi alkaa :p huomenna 8-14, keskiviikkona etäpäivä ku nykysil yseil sattuu olee valintakokeet, hoho, onnea vaa! c; ja to-pe taitaa olla 8-14 myös :). Mut joo moro ny !


-tea-

1 kommentti:

  1. voii kiitos:)♥ sullaki oli himo kiva blogi, ku kävin kattoo:3

    VastaaPoista