perjantai 21. maaliskuuta 2014

Veisin sut treffeille Berliiniin, ja aamiaiselle Pariisiin

Maanantaina shoppailtii lyllen kanssa kaupungissa. Ite löysin housut, paidan, kuvakehyksen ja käytiin myös syömässä. Saatiin sitte idea kävellä graanille, ja niihä me sitte käveltiin :-D Kierrettii kummatki kaupat, lähettii takasi enne neljää, ja neljän bussil himaa.

Maanantain asua;
Neule / Spiritstore
Toppi / Spiritstore
Housut / H&M
Kaulakoru / Synttärilahja

Koulussa meillä tällä viikolla on ollu paljo erilaisia viinejä, tehty ja maisteltu ruokia ja opittu uutta. Meillä myös Tiian kanssa oli esitys pohjois-espanjan viinialueista keskiviikkona.
Keskiviikkona päätin laittaa nuo mun uudet löytämät korkokengät, ja sen kyllä huomas päivän päätteeks :-D! Hiuksetki sitte on kasvanu ja paljo viiime leikkuusta, ja latvat kärsiny. Ens viikolla pitää sitte mennä kampaajalle leikkuuttaa hiukset ja värjätä samalla. Tosin leikkuumallia en vielä tiiä! 

Asu:
Huivi / Cubus
Paita / Gina Tricot
Housut / Gina Tricot
Kengät / Kirpputori
Laukku / Kappahal
Takki / Vero Moda

Tiistaina käytii mantan ja lyllen kanssa kaupungissa. Kierrettii myös kirpputori ja bongasin mun puhelimeen parit kuoret! Ja oon tosi tyytyväine niihi löytöihi. Myös keskiviikkona meillä oli siis se esitys siitä espanjasta, ja meillä oli maisteltavana Pink Moscato platino kuohuviini.

Keskiviikon asu:

Huivi / Gina Tricot
Takki / H&M
Paita / Gina Tricot
Housut / Gina Tricot
Kengät / H&M

Olin eilen pois koulusta, ku olin pienessä lämmössä ja muutenki kipee olo on ollu miltei koko viikon. Tänää kumminki päätin, että meen kouluu ku meillä on viiniilta, 14-22 suunnilleen. Vähä ärsyttää tottakai lähtee, mutta saapahan senki alta pois! Mutta miä meen, etten myöhästy bussista, jote palaillaan :-).

puss, ttea

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti