maanantai 23. joulukuuta 2013

Video!

Heijj! En oo kohta kahteen viikkoon kirjottanut mitään, joten nyt oli aika tulla vähän päivittämään. Eli se tilaisuus sillo perjantaina 13.12. meni ihan hyvin, asiakkaat ainaki tykkäs! Sit se viikonloppu meni kotona.
Viime viikolla oli viimeset työpäivät ma-ke! jeij. Sitte maanantaina oli tutortapaamine vielä, ja keskiviikkona suuntasin itteni kolmen bussilla jyväskylään Iran luokse :-) Kaikki päivät meni oikeestaan kaupungilla, ja ettiessä mulle top-paikkaa ens keväälle ja sitte viimeset joululahjat. Pientä postausta tulossa jkl:stä sitte myöhemmin!


Top-paikka löyty sellasesta paikasta ku, Classic American Diner, se on sairaan siisti paikka! Se on niiku vanha amerikkalaistyyppine ravintola :-).. ja lahjatki tuli ostettua. Perjantaina sitte suuntasin itteni about viiden bussilla takasin mikkeliin ja kävelin matkahuollolta hallille. Muute viikonlopun oli kotona, mitä nyt lauantaina käytiin ristiinassa ja kaupassa.

Mutta tän päivän asiaan. Tarkotuksena ois tehä joulusiivoukset ja jouluvalmisteluita huomista jouluaattoa varten. Tosi outoo ajatella, että huomenna se jouluaatto oikeesti on! Sitä ku aina oottaa ne vuoden viimeset kuukaudet, ettäh. Ja nyt se on sitte ihan lähellä ;-) Meillä menee samoilla perinteillä jouluaatto kuten aina. Nikokin tulee tänään kotiin ja ira&olli tulee myös huomenna meille :3 jeij. Sitte on kaikki koossa!

--------

Se siitä mun tapahtumista, nyt ois sitte sen videon aika, jossa on mun arkimeikki ja hiustenlaittoa. En laita mitenkään erikoisesti hiuksia. Mutta mulla meni tän videon tekoon viikonloppu joten toivottavasti tykkäätte :-)


^ ja tottakai alotuskuva on aina se kaikkein hehkein :-D! hahah, hope you like it.


Nyt ihanimmat joulun toivotukset teille kaikille, ja nauttikaa siitä herkullisesta jouluruoasta ja läheisten seurasta! Nii minä ainaki teen ♥ 

puss, ttea

Videon biisit,
James Arthur - Wrecking ball
ENVY - Am i wrong

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti